Oferte speciale - Migali
Telefon: 0764.338.000
Ce ai face ca sa-i vezi razand?

Totul. Cu atat mai mult atunci cand este vorba de o durere dentara.
De aceea am creat programul TenderCare.

Afla mai multe despre TenderCare ›

Oferte speciale

“10 ani de Migali Dental Clinic” cu promotii speciale la aparatele ortodontice

Campanie 10 ani de Migali Dental Clinic

De peste 10 ani Clinica Migali ofera solutii profesionale in domeniul stomatologiei si dorim pe aceasta cale sa sarbatorim asa cum se cuvine: Cu zambetul pe buze!

Si nu orice zambet! Ne dorim ca fiecare pacient care ne calca pragul sa aiba un zambet fericit si sanatos!

Astfel, oferim un discount in valoare de 400 lei (sub forma de voucher) + Gratuit o periuta electrica ORAL-B PRO 500 la aplicarea unui aparat fix  cu brackets – valabil in perioada 1.02.2017 – 01.05.2017 completand formularul de mai jos:

Nume complet:

Email:

Telefon:

1. Aparat ortodontic fix fizionomic ceramic Clarity Advanced in loc de 2600 lei/arcada - achiti doar 2200 lei/arcada pret cu voucher + Gratuit o periuta electrica ORAL-B PRO 500.

2. Aparat ortodontic fix fizionomic safir in loc de 2300 lei/arcada - achiti doar 1900 lei/arcada pret cu voucher + Gratuit o periuta electrica ORAL-B PRO 500.

3. Aparat ortodontic fix metalic in loc de 1400 lei/arcada - achiti doar 1000 lei/arcada pret cu voucher + Gratuit o periuta electrica ORAL-B PRO 500.

Indiferent de aparatul ortodontic fix ales, consultatia de specialitate la medicul ortodont este Gratuita.

* Prezenta oferta nu se cumuleaza cu alte oferte si gratuitati oferite de Clinica
** O persoana poate beneficia de maxim un voucher/arcada
*** O persoana poate beneficia de maxim o periuta electrica ORAL-B PRO 500

BONUS: 15% reducere la alte manopere efectuate in Clinica pana la finalizarea tratamentului cu aparat dentar.

Intr-o societate in care imaginea conteaza, cautam cele mai bune solutii de a ne crea o imagine perfecta, fara cusur. Si zambetul nostru suporta aceleasi exigente, deoarece cu totii ne dorim un zambet frumos si sanatos care sa faca diferenta.

De ce trebuie sa purtam aparat ortodontic (dentar)?

Alegem sa purtam aparat dentar pentru a imbunatati estetica zambetului nostru, pentru a imbunatati starea de sanatate a dintilor nostri (dintii inghesuiti sunt dificil de igienizat eficient si au un risc mare de a dezvolta leziuni carioase si boala parodontala) si pentru a imbunatati functiile aparatului dentomaxilar (masticatia-ocluzia-muscatura, fonatia).

Aparatura si tehnologii nedureroase – fara freza!

De aceea specialistii nostri in ortodontie vin in intampinarea acestor probleme pentru a le preveni si trata corespunzator. Ortodontia este aplicabila atat pentru copii si adolescenti cat si pentru adulti. Acolo unde este cazul folosim stomatologia laser si stomatologia pentru copii (fara freza) iar dentistii si ortodontii nostri va propun planuri de tratament corect estimate si evaluate ca timp pentru a lua decizii intelepte legate de sanatatea zambetului dumneavoastra si al copiilor dumneavoastra.

Despre aparatul ortodontic fix fizionomic ceramic Clarity Advanced

Brackets-ii ceramici folositi in Clinica noastra au un design superior brackets-ilor ceramici clasici. Sunt mai subtiri, se integreaza coloristic mult mai bine in aspectul smaltului, practic preluand din nuantele acestuia, sunt versatili ca si biomecanica in tratament si se indeparteaza mai usor de pe dinte la sfarsitul tratamentului.

Despre aparatul ortodontic fix fizionomic safir:

Brackets-ii fizionomici din ceramica transparenta (brackets-ii de safir in limbaj uzual) ofera o estetica superioara zambetului cu aparat dentar. Persoanele care va intalnesc ocazional nici nu vor sesiza ca purtati aparat dentar! Puteti alege alaturi de medicul ortodont brackets-ii fizionomici care se potrivesc cel mai bine pe dintii dumneavoastra.

Despre aparatul ortodontic fix metalic

Brackets-ii metalici sunt cei mai subtiri brackets, sunt cel mai usor de igienizat, cel mai usor de indepartat de pe dinte si asigura o glisare lina a dintelui pe arcul metalic al aparatului dentar. Brackets-ii metalici sunt populari in randul adolescentilor. Aspectul aparatului poate fi schimbat la fiecare sedinta de activare. Elasticele care prind arcul de brackets sunt disponibile intr-o varietate de culori. Acestea pot fi combinate si asezate in modele in functie de creativitatea fiecaruia (exista si elastice fosforescente)

Durata tratamentului?

Depinde de severitatea problemei. Poate dura de la un an pana la 2-3 ani.