Aftele bucale si tratamentul imediat al acestora - Migali
Ce ai face ca sa-i vezi razand?

Totul. Cu atat mai mult atunci cand este vorba de o durere dentara.
De aceea am creat programul TenderCare.

Afla mai multe despre TenderCare ›

Aftele bucale si tratamentul imediat al acestora

tratarea-aftelor-migali-dental-clinic

Termenul de “afta” deriva din limba greaca si semnifica ulceratie, eruptie. Ulceratiile orale (afte) apar la nivelul mucoasei si sunt de obicei afectiuni recurente (reapar la intervale diferite de timp) ce intereseaza interiorul buzelor, obrajii, limba sau baza gingiilor. Ulceratiile (afte) sunt dureroase, de forma ovala sau rotunda si nu sunt contagioase.

Aparitia lor nu este cauzata de virusi, bacterii sau fungi, ci de sitemul imunitar care declanseaza o reactie de aparare la anumiti agenti: stress, deficiente de minerale si vitamine, alergii, schimbari hormonale, alimente acide, mici traumatisme in zona, boli sistemice.

Durerea asociata aftelor orale tine intre 3 si 10 zile dar leziunea se vindeca in aproximativ 2 saptamani.

Aftele nu reprezinta un risc semnificativ pentru starea de sanatate generala, dar datorita senzatiei de disconfort la baut si mancat, asociata uneori dificultatii in vorbire, este necesar sa consultati medicul dentist. Acesta va poate prescrie aplicatii medicamentoase locale.

La Migali Dental Clinic beneficiezi de TERAPIE LASER pentru tratarea rapida si sigura a aftelor bucale. Aceasta terapie amelioreaza durerea imediat, accelereaza vindecarea si reduce recurenta.

Lasa un raspuns

XHTML: Poti folosi aceste taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>